Brownie

Frissítve: máj 17




Hozzávalók:

  • 20 dkg étcsokoládé

  • 15 dkg vaj

  • 10 dkg cukor

  • 3 tojás

  • 1 ek. holland kakaópor

  • 1 ek. liszt

  • 1 marék mandula és fehér csoki (elhagyható)


Elkészítés:

  • A vajat és a csokit egy lábasban felolvasztjuk.

  • Tojásokat a cukorral habosra keverjük és hozzá adjuk a kakaóport és a lisztet is.

  • A felolvadt vajas csokit hozzá öntjük a tojásos masszához, folyamatosan keverve, hogy a tojásból ne legyen rántotta :)

  • Sütőpapírral bélet, kis tepsibe beleöntjük a tésztát, megszórjuk a felaprított mandulával és fehér csokival.

  • 170°C-on sütjük, amíg a teteje meg nem keményedik de a közepe még lágy marad.

90 megtekintés
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2018 by Szabó Benedek. Proudly created with Wix.com