Vegán Pecsenyezsír

Frissítve: máj 17



Hozzávalók:


  • 125g kókuszzsír

  • 4 ek. napraforgóolaj

  • 3 ek. olívaolaj

  • 1 fej vöröshagyma

  • 1 gerez fokhagyma

  • 1 paradicsom

  • 1 paprika

  • só, bors, friss és szárított bazsalikom



Elkészítés:


  • A hagymákat, paprikát és a paradicsomot apróra vágjuk, majd egy darabka kókuszzsíron 5 perc alatt, nagy lángon egy serpenyőben megpirítjuk.

  • Ha jól megpirúlt minden, akkor fűszerezzük, hozzárakjuk a maradék kókuszzsírt, a napraforgó és az olívaolajat is.

  • Mikor felolvadt a kókuszzsír egy kis tálba öntjük és hagyjuk kihűlni. Pirítósra kenve tálaljuk!

205 megtekintés
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2018 by Szabó Benedek. Proudly created with Wix.com